Tips en trucks - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Hans & Lies - WaarBenJij.nu Tips en trucks - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Hans & Lies - WaarBenJij.nu

Tips en trucks

Door: Lies

Blijf op de hoogte en volg Hans & Lies

20 Februari 2007 | Spanje, Barcelona

Ik heb zonet een 50tal email adressen toegevoegd... jullie krijgen allemaal bericht wanneer ik of iemand anders een berichtje plaats op deze site. Een ieder die ik vergeten ben kan zelf zijn of haar email toevoegen.

Als er nog mensen zijn met tips en trucks, ideetjes etc. voor onze reis van volgende week dinsdag dan zie ik de reacties graag tegemoet.

• 21 Februari 2007 - 14:58

Marjo:

Lieve Hans en Lies, ik wens jullie heel veel plezier op jullie reis. Ik (wij) zijn benieuwd naar jullie belevenissen. Uiteraard ook wat jullie toekomstplannen zijn en worden. Veel reisgenot en tot horens. Liefs Marjo

• 21 Februari 2007 - 18:52

San:

Hey Pap en Lies,

Goed idee zo'n dagboek leuk om te lezen wat jullie mee gaan maken.
    Tips en trucs euh.. vergeet de muggenspray niet Lies anders heb je geen leven daar met Papa maar dat is geen nieuws, verder zouden wij het fijn vinden als jullie letten op de ruimte in de huisjes waar jullie naar gaan kijken, wij moeten er natuurlijk wel makkelijk bij passen he!! en een beetje zanstrand zou toch ook wel leuk zijn is dat op Guadalope beter dan op Dominica??
    Ga vooral maar vast voorgenieten!!
    Liefs kus San en Gun

• 22 Februari 2007 - 09:00

Stephanie En Pascal:

Hoi Hans en Lies,

Wij wensen jullie heel veel succes op jullie reis. We zijn heel erg benieuwd naar jullie nieuwe plannen en verhalen!
    Veel liefs Stephanie en Pascal!

• 22 Februari 2007 - 09:00

Stephanie En Pascal:

Hoi Hans en Lies,

Veel liefs Stephanie en Pascal!

• 22 Februari 2007 - 11:52

Tante Bets:

ik wens jullie een goeie reis en veel succes
    groetjes en tot horens

• 22 Februari 2007 - 17:44

Mari En Annemiek:

Hoi Hans en Lies,
    Wij wensen jullie niet alleen veel succes, maar ook vooral veel plezier op zo'n mooie reis !!! Tip: Wel even goed opletten of er SKYPE-mogelijkheden zijn, want we willen natuurlijk, ondanks de afstand wel veel in contact blijven met jullie als je daar eenmaal zit.
    Groetjes en tot hoors

• 23 Februari 2007 - 10:04

Netty:

Hoi Hans en Lies
    Hoorde van Tante Bets over jullie site. Ik heb (nog) niets ontvangen. Misschien niet door mijn spamfilter gekomen. Heb nu mijn adres toegevoegd.En blijf dus vanaf nu op de hoogte.Ik wens jullie in ieder geval een geweldige reis toe.
    Groetjes Netty en Ad

• 24 Februari 2007 - 17:21

John En Magda:

Beide veel succes in de tropen,wij gaan al enkele jaren naar de dominicanen ,het klimaat daar is geweldig ,voor jullie een ontdekkingsreis naar deze nieuwe eilanden die over enkele jaren kunnen gaan genieten van vele toeristen,een goede kues om daar iets te gan ontwikkelen,tot horens

• 25 Februari 2007 - 14:43

Lian:

Ik heb een site gevonden waar heel veel op te vinden is,over alle eilanden van het caribisch
    Dit is www.doitcaribbean.nl

groetjes Lian

• 25 Februari 2007 - 14:47

Lian:

Ik heb een site gevonden, waar heel veel op te vinden is over alle eilanden van het Caribisch gebied.
    www.doitcaribbean.nl
    groetjes Lian